Romanii, uimiti de atitudinea tricolorilor la plecarea din Wurzburg: “Au demonstrat eleganta inca o data”

Echipa Națională de Fotbal a României a fost eliminată din turneul final în faza optimilor, iar miercuri a părăsit hotelul care i-a fost “casă” pe durata competiției.
Tricolorii au fost salutați cu aplauze de către personalul Hotelului Melchior Park. Înainte de a urca în autocar, întreaga echipă a României a răspuns gestului primit și le-a întors aplauze angajaților, ca semn de recunoștință pentru îngrijirea primtă pe durata șederii lor acolo.
Aceste momente au fost remarcate în presa din Marea Britanie, iar publicația Daily Mail a avut cuvinte lăudătoare la adresa românilor.
“România a arătat încă o dată clasă, aplaudând pe angajații hotelului cu entuziasm. La final, Edward Iordănescu a mers să strângă mâna fiecărui membru al personalului”, au scris jurnaliștii englezi.

Tricolorii au fost apreciați la nivel internațional pentru gestul lor și au primit laude și reacții pozitive din partea publicațiilor internaționale. După meciul România – Olanda, au circulat imagini cu vestiarul echipei naționale de fotbal de pe Allianz Arena, care a fost lăsat într-o stare impecabilă.
Numeroase publicații internaționale au reacționat la gestul superb al tricolorilor, iar chiar și oficialii de la EURO 2024 au transmis un mesaj de apreciere, la care a comentat și Philipp Lahm, campion mondial cu Germania în 2014 și director la EURO 2024, spunând: “Respect. Mulțumim că ați fost oaspeții noștri!”.
Echipa Națională de Fotbal a României a transmis un mesaj de mulțumire și recunoștință pentru experiența trăită în săptămânile petrecute în Germania, subliniind că a fost o onoare să facă parte din familia fotbalului european.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme