Rezumat: Victoria Angliei împotriva Serbiei la EURO 2024

Serbia – Anglia 0-1 AICI tot ce s-a întâmplat în meciul de duminică seara.

Echipa Angliei a învins echipa Serbiei cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Arena AufSchalke din Gelsenkirchen, într-un meci din Grupa C a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania.

Anglia, una dintre pretendentele la trofeu, s-a impus prin golul marcat de Jude Bellingham (13), însă nu a impresionat în fața unei formații a Serbiei care a arătat forță fizică și lipsă de inspirație. Cele două echipe au început circumspect și nu s-au avântat prea mult în atac în prima parte a meciului.

Saka (13) a rupt ritmul și a demarat pe partea dreaptă, centrând în fața porții, unde Bellingham a venit în forță și a reluat cu capul imparabil.

Starul lui Real Madrid, care este deja la al treilea turneu final cu echipa Angliei, a devenit al treilea cel mai tânăr marcator din naționala Albionului, la 20 de ani și 353 de zile, fiind devansat doar de Wayne Rooney (care a înscris contra Elveției, la EURO 2004), la 18 ani și 237 de zile, și de Michael Owen (care a marcat împotriva României, la EURO 2000), la 20 de ani și 189 de zile.

Prima ocazie a sârbilor a fost un șut trimis de Mitrovic (20) pe lângă poartă.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme