Rezumat EURO 2024 | Turcia – Georgia 3-1: ‘Semiluna’ triumfă într-un meci plin de goluri spectaculoase! Duelul a avut loc la Pro Arena și a fost difuzat pe platforma VOYO.

Turcia – Georgia 2-1

Minutul 90+7: Final de meci!

Minutul 90+7: GOOOOL Turcia! Portarul Georgiei se chinuie să revină în poartă după ce a urcat la colțul de poartă în speranța de a egala în ultimul minut. Kerem Akturkoglu profită și trimite mingea de la distanță în poarta goală.

Minutul 90+3: Georges Mikautadze preia o centrare în careu și găsește spațiu pentru un șut. Execuție este lipsită de precizie și trece pe lângă poartă.

Minutul 87: Ce ocazie! Yusuf Yazici se înalță în careu pentru a intercepta o centrare. Turcul trimite o lovitură cu capul cu putere, dar Giorgi Mamardashvili are un reflex de zile mari și respinge!

Minutul 76: Arbitrul a fluierat! Meciul este întrerupt. Mert Muldur cere îngrijiri medicale.

Minutul 70: Ce ocazie! Giorgi Kochorashvili driblează toată apărarea adversă și ajunge în fața porții, șutează, dar trimite mingea lovitura bara transversală!

Minutul 66: GOOOOL Turcia! Arda Guler trimitre o ‘ghiulea’ de la marginea careului. Șutul s-a dus direct în colțul stâng al porții. Portarul rămas spectator.

Minutul 57: Hakan Calhanoglu trimite ‘o torpilă’ dintr-o lovitură liberă. Șutul puternic este respins de Giorgi Mamardashvili.

Minutul 46: Baris Alper Yilmaz primește o pasă în interiorul careului și trimite un șut din prima. Balonul este poziționat pe centrul porții și portarul nu are probleme în a elimina pericolul.

Minutul 45: Facundo Tello a fluierat startul reprizei secunde!

Prima repriză

Minutul 45+1: Final de primă repriză la Dortmund!

Minutul 41: Hakan Calhanoglu și Arda Guler încearcă o schemă lucrată la antrenamente dintr-o lovitură liberă. Jucătorul lui Real Madrid sare peste minge, Calhanoglu trimite mingea în careu dar unul dintre fundașii adversi intervine și elimină pericolul.

Minutul 36: Georges Mikautadze trimite un voleu de la marginea careului după o respingere. Șutul trece puțin pe lângă bara din stânga.

Minutul 32: GOOOOL Georgia! Georges Mikautadze este livrat de un gol și trimite din prima, cu precizie, în colțul dreapta jos.

Minutul 27: Kenan Yildiz primește o pasă bună în interiorul careului și trage în colțul stâng. Înscrie, dar golul este anulat după verificarea VAR.

Minutul 25: GOOOOL Turcia! O minge ajunge la Mert Muldur care trage din prima fără ezitare. Șutul este excelent și intră în poartă în colțul din dreapta sus.

Minutul 21: După un joc frumos de pase prestat de turci, Hakan Calhanoglu este găsit la marginea careului și șutează, fără precizie, pe lângă bara din stânga.

Minutul 14: Kenan Yildiz sutează din partea stângă a careului, din unghi, dar portarul prinde mingea fără probleme.

Minutul 11: O minge l-a găsit pe Anzor Mekvabishvili care șutează în forță. Mingea este respinsă dar portarul Mert Gunok a fost pe fază și a eliminat orice pericol.

Minutul 10: Ce ocazie! Kaan Ayhan trage fără ezitare de la o distanță considerabilă, însă mingea nimerește doar bara.

Minutul 6: Hakan Calhanoglu centrează și mingea îl găsește pe Kaan Ayhan. Mijlocașul trimite balonul mult peste poartă.

Minutul 4: Arda Guler încearcă să îl găsească pe Kokcu cu o centrare la bara a doua. Mijlocașul nu ajunge la minge și balonul iese înafara terenului.

Minutul 1: Start de partidă pe “Signal Iduna Park” din Dortmund.

Echipele de start

Turcia: Gunok – Akaydin S, Ayhan, Bardakci – Calhanoglu, Kadioglu, Guler, Kokcu O, Muldur, Yildiz – Yilmaz

Rezerve: Akgun, Akturkouglu, Bayindir, Cakir, Celik, Demiral, Kaplan, Kilicsoy, Oczan, Tosun, Yazici, Yildirim, Yokuslu, Yuksek

Selecționer: Vincenzo Montella

Georgia: Mamardashvili – Chakvetadze, Dvali, Kakabadze, Kashia – Kochorashvili, Kvaratskhelia, Kvirkvelia, Mekvabishvili, Mikautadze, Tsitaishvili

Rezerve: Altunashvili, Davitashvili, Gocholeishvili, Gugeshashvili, Gvelesiani, Kiteishvili, Kvekveskiri, Kvilitaia, Lobjanidze, Lochoshvili, Shengelia, Sigua, Tabidze, Zivzivadze

Selecționer: Willy Sagnol

Într-o grupă complicată din care mai fac parte Portugalia lui Cristiano Ronaldo și Cehia, cele două protagoniste din meciul de pe Signal Iduna Park sunt ultimele cotate din Grupa F.

Programul Grupei F la EURO 2024

– Turcia – Georgia (18 iunie, 19:00)
– Portugalia – Cehia (18 iunie 22:00)
– Georgia – Cehia (22 iunie, 16:00)
– Turcia – Portugalia (22 iunie, 19:00)
– Cehia – Turcia (26 iunie, 22:00)
– Georgia – Portugalia (26 iunie, 22:00)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme