Revoltă în Ungaria după meciul cu Anglia, în timp ce Croația este eliminată de la EURO 2024! Iată cum se prezintă clasamentul acum

Echipele care s-au calificat până acum în optimi sunt Germania, Elveția (grupa A), Spania, Italia (grupa B), Anglia, Danemarca, Slovenia (grupa C), Austria, Franța, Olanda (grupa D) și Portugalia (grupa F).

Croația a fost eliminată oficial de la EURO 2024 după ce a încheiat grupa B cu doar două puncte și golaveraj 3-6. Echipa avea nevoie de o victorie a Angliei împotriva Sloveniei și de o victorie a Danemarcei împotriva Serbiei pentru a spera la o calificare în optimi, însă ambele meciuri au fost remize, 0-0.

Ungaria se află într-o situație delicată după ce a terminat pe locul 3 în grupa A. Maghiarii așteaptă rezultatele meciurilor de miercuri pentru a vedea dacă vor merge în optimi. Ei au nevoie ca echipa care termină pe locul 3 în grupa F să aibă un punctaj mai slab decât ei pentru a se califica.

Până acum se știu două meciuri din optimi: Elveția – Italia și Germania – Danemarca. Celelalte meciuri vor fi stabilite după meciurile de miercuri.

Există posibilitatea unui duel Franța – România în optimile EURO 2024 dacă România va termina grupa E pe locul secund. Franța a încheiat grupa D pe locul 2 și va juca împotriva ocupantei locului 2 din grupa E.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme