Reviriment surprinzător! Ce-a determinat, de fapt, desfășurarea între Danemarca și Slovenia

Ultima etapă din Grupa C a adus două rezultate de egalitate: Anglia – Slovenia 0-0 și Danemarca – Serbia 0-0. Anglia a câștigat grupa, cu 5 puncte, Danemarca și Slovenia au încheiat cu câte 3 puncte, iar Serbia, pe ultimul loc, eliminată, cu un singur punct.

Danemarca și Slovenia, separate după calcularea cartonașelor

Pentru a se face departajarea între Danemarca și Slovenia a trebuit să se ajungă la unul dintre ultimele criterii. Ambele au încheiat cu același număr de puncte (3), în meciul direct a fost egal (1-1) și au avut același golaveraj în grupă (2-2).

S-a trecut la clasamentul disciplinar. Inițial se credea că există egalitate și aici, 6-6, însă germanii de la Bild semnalează că Slovenia a încasat, de fapt, 7 avertismente, aici fiind inclus și o persoană din staff-ul tehnic, secundul Milivoje Novaković, care a văzut galbenul pe bancă și este inclus în această contorizare.

Astfel, Danemarca încheie pe locul 2, cu 3 puncte din 3 remize și este calificată în optimile EURO 2024, unde va da peste gazda Germania, sâmbătă, de la ora 22:00, la Dortmund.

Slovenia are și ea asigurată calificarea, însă de pe locul 3, adversara sa urmând să fie stabilită.

VIDEO Rezumat Anglia – Slovenia 0-0

VIDEO Rezumat Danemarca – Serbia 0-0


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme