Revenirea lui Joao Cancelo în Italia! Declarația agentului său

Transferul său temporar de la Manchester City la clubul catalan a fost făcut în septembrie 2023, dar viitorul său pe termen lung rămâne neclar.

Cu Manchester City, unde nu a fost inclus în planurile antrenorului Pep Guardiola, și fără perspective clare de a continua la Barcelona, Joao Cancelo caută noi oportunități după participarea sa la EURO 2024.

Impresarul său s-a ocupat de tot! Unde va juca Joao Cancelo din sezonul viitor

Duminica aceasta, presa italiană a relatat că Jorge Mendes, influentul impresar al lui Joao Cancelo, l-a oferit pe fundaș cluburilor Inter Milano și Juventus.

Potrivit publicației Football Italia, Manchester City ar cere aproximativ 25 de milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Joao Cancelo. Această sumă este considerată mare de cluburile italiene, care sunt interesate de serviciile sale, dar sunt reticente în a plăti această taxă.

Joao Cancelo, ritorno in Italia!

Cu toate acestea, Joao Cancelo ar fi dispus să își reducă pretențiile salariale actuale pentru a facilita o revenire în Serie A. Fundașul are amintiri plăcute din Italia, unde a evoluat pentru Inter Milano în sezonul 2017/2018 și pentru Juventus în sezonul 2018/2019.

Cancelo are contract cu Manchester City până în 2027, dar lipsa sa de minute sub conducerea lui Pep Guardiola și dorința de a avea un rol mai proeminent într-un club de top ar putea forța o mutare. În contextul actual, revenirea sa în Serie A ar putea oferi o soluție ideală atât pentru jucător, cât și pentru cluburile interesate de serviciile sale.

Cifrele lui Joao Cancelo

Produs de FC Barreirense și SL Benfica, Joao Cancelo a fost legitimat la nivel de seniori la cluburi precum Benfica, Valencia, Inter, Juventus, Bayern Munchen, Barcelona și Manchester City.

– Manchester City: 154 meciuri, 9 goluri, 21 assist-uri
– Valencia: 91 meciuri, 4 goluri, 8 assist-uri
– SL Benfica: 51 meciuri, 2 goluri, 18 assist-uri
– Barcelona: 42 meciuri, 4 goluri, 5 assist-uri
– Juventus: 34 meciuri, 1 gol, 5 assist-uri
– Inter: 28 meciuri, 1 gol, 4 assist-uri
– Bayern: 21 meciuri, 1 gol, 6 assist-uri
– Benfica: 2 meciuri, 0 goluri, 0 assist-uri


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme