Restricții de transfer pentru 3 echipe din SuperLigă, jucătorii de la meciurile amicale nu pot fi întregistrați.

Cu doar o zi înainte de startul SuperLigii, sezonul 2024-2025, sunt trei echipe care au interdicție la transferuri.

Toate cele trei echipe pot rezolva situația până la începerea meciurilor lor din etapa cu numărul 1, dar joi, la ora 14:00, acestea nu aveau dreptul să-și înregistreze mai mulți jucători folosiți în meciurile de pregătire.

Petrolul, UTA și Botoșani au primit interdicție la transferuri.

Cea mai gravă situație este la Petrolul, unde pe lângă cele patru luni de restanțe financiare către jucători, ar mai fi nevoie de încă o sumă importantă, în jur de 200.000 de euro, pentru a putea efectua transferuri.

În principiu, situația se poate rezolva pentru că Petrolul va juca abia luni, de la 21:30, cu Gloria Buzău, dar momentan lotul lui Mehmet Topal cuprinde 13 jucători de bază, plus mulți tineri.

UTA a primit interdicție la transferuri pentru patru litigii, dintre care a rezolvat două, iar un al treilea este în curs de finalizare. Mai rămâne unul care poate fi lămurit până sâmbătă, la 19:15, când este programat meciul UTA – Rapid, la Arad.

A treia echipă care a fost anunțată că nu mai poate face transferuri este FC Botoșani. Echipa trebuie să achite o sumă pentru a-și putea înregistra fotbaliștii, în ciuda asigurărilor patronului Valeriu Iftime că este vorba despre o neînțelegere.

Avantajul antrenorului Bogdan Andone, cel care a salvat echipa de la retrogradare când nimeni nu mai credea, este că Botoșaniul a reușit să oficializeze câteva mutări înainte de a primi interdicția.

Botoșani are partida programată tot luni, de la ora 18:30, pe teren propriu, cu Oțelul. Referitor la gălățeni, aceștia au fost și ei pe lista echipelor pedepsite, dar au reușit să rezolve litigiile rapid.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme