Respins de fanii săi! Fotbalistul din Anglia, evaluat cu 2 după partida cu Slovacia + Gareth Southgate, caracterizat într-un singur cuvânt.

Slovacia a condus cu 1-0 din minutul 25, după golul lui Ivan Schranz, iar fosta adversară a României a fost foarte aproape de a produce o surpriză uriașă la EURO 2024. Jude Bellingham a trimis însă meciul în prelungiri cu o execuție fabuloasă în minutul 90+5, la chiar primul șut pe poartă al Angliei! Imediat după startul prelungirilor, în minutul 90+1, trupa lui Gareth Southgate a făcut 2-1 grație lui Harry Kane.

Deși Anglia a obținut calificarea, nu mai puțin de cinci dintre jucătorii lui Gareth Southgate nu au primit notă de trece. Kieran Trippier a fost notat cu 2 de The Standard, fundașului stânga de la Newcastle fiindu-i reproșate în mod special o fază din minutul 3, când a pasat greșit în spate pentru Guehi, dar și un șut dezastruos din minutul 9, când a trimis complet greșit dintr-o poziție ideală.

Kyle Walker (3), John Stones (4), Declan Rice (4) și Phil Foden (4) nu au primit nici ei notă de trecere. La polul opus s-a aflat tânărul Kobbie Mainoo, notat cu 7.

Despre Jude Bellingham, notat cu 6, englezii au scris: “De aceea îl lași pe teren. Deși părea stors din punct de vedere fizic și abia dacă putem găsi o decizie bună luată toată seara, a produs un moment de magie pentru a trimite meciul în prelungiri”.

Tabloidul The Sun i-a dedicat o rubrică specială și lui Gareth Southgate. Selecționerul Angliei a primit nota 3: “Un om norocos, foarte norocos”, au scris britanicii despre antrenorul care este în funcție din 2016.

Cu mari emoții, Anglia merge în sferturile de finală de la EURO 2024, unde va da peste Elveția. Partida este programată sâmbătă, 6 iulie, de la ora 19:00, la Dusseldorf, în direct pe PRO TV și VOYO.

Elveția a ajuns în sferturi după ce a eliminat campioana en-titre Italia, 2-0, în urma golurilor marcate de Remo Freuler și Ruben Vargas.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme