Replica cea mai puternică după afirmațiile lui Ronaldinho

Recent, Ronaldinho a avut o declarație acidă îndreptată spre naționala Braziliei, despre care a spus că evoluează modest, dar a și indicat faptul că nu va urmări reprezentativa la Copa America.

“Asta este, băieți, nu o să mă uit la niciun meci al Braziliei de la Copa America și nici nu o să celebrez vreo victorie. M-am săturat! E un moment trist pentru cei care iubesc fotbalul brazilian. E greu acum să găsesc ceva care să mă facă să mă uit la meciuri. E una dintre cele mai proaste echipe din ultimii ani. Niciun lider respectabil. Doar jucători simpli. Nu am văzut niciodată naționala într-o așa situație. Evoluțiile noastre au fost cele mai rele lucruri pe care le-am văzut, e o atât de mare rușine!”, a sugerat Ronaldinho.

Cea mai dură reacție după declarațiile lui Ronaldinho

Raphinha, component al selecționatei din Brazilia, și-a exprimat părerea despre vorbele lui Ronaldinho și a semnalat că nu e de acord cu declarațiile pe care le-a făcut fostul mare jucător.

“Declarațiile lui Ronaldinho? Nu știu ce să zic… Acum câteva zile, mi s-a spus că i-a cerut lui Vini Jr. bilete să vină să ne vadă jucând (n.r. râde). Oricum, am fost surprins și nu sunt de acord cu declarațiile lui!”, a spus Raphinha.

Brazilia, la Copa America

Brazilia face parte din Grupa D în Copa America, alături de Paraguay, Columbia și Costa Rica. Debutul brazilienilor la ediția 2024 a turneului va fi marți, 25 iunie, de la ora 4:00 a României, împotriva naționalei din Costa Rica.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme