Reîntoarcere spectaculoasă la FCSB: “Va depăși toate recordurile!”

La cantonamentul din Olanda al FCSB nu au participat jucătorii convocați la echipa națională a României pentru EURO 2024, iar nici Octavian Popescu și Alexandru Pantea, care au probleme medicale și au rămas în România pentru a se recupera.

Mihai Stoica a declarat că Octavian Popescu a fost operat pentru o sinuzită și se așteaptă ca jucătorul de 21 de ani să revină pe teren în luna august.

În ceea ce-l privește pe Alexandru Pantea, managerul general al FCSB a anunțat că fundașul dreapta va reveni mai rapid decât se preconiza. În februarie, în timpul unui antrenament, internaționalul U21 a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, iar ulterior a fost operat la Ruma. Perioada de indisponibilitate era inițial estimată la 6 luni.

“Pe Octavian Popescu l-a operat doctorul Bogdan Mocanu. A avut o sinuzită foarte, foarte complicată. El nu putea să respire. Respira pe gură, nu putea să doarmă noaptea. Acum e alt om. În jurul datei de 15 iulie va începe să alerge, în jurul datei de 1 august se va antrena cu echipa, iar după o săptămâna va putea juca.
Pantea cred că va fi gata mai repede. Îmi mai trimite Ovidiu Kurti, cel care lucrează cu el, niște filmulețe. Eu știam de Pantea că va bate toate recordurile. Îi cunosc caracterul. Pantea va intra mai repede cu echipa”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Octavian Popescu și Alexandru Pantea sunt principalele două opțiuni ale FCSB pentru a respecta regula U21 în noul sezon. În lipsa lor, alte posibile variante sunt Alexandru Musi și Eduard Radaslavescu, ambii în vârstă de 19 ani.

Cu toate acestea, Gigi Becali a amenințat că FCSB nu va folosi jucători U21 la meciul din Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, caz în care FCSB ar pierde trofeul la masa verde. Totuși, omul de afaceri este încrezător că va avea câștig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (DETALII AICI).


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme