Reghecampf a urmărit meciul Italia – Albania și a făcut o analiză în direct la televizor: ”A fost mai dominant”

Sâmbătă seara, Italia a jucat împotriva Albaniei pe ”Signal Iduna Park” din Dortmund. La finalul celor 90 de minute, italienii s-au impus cu 2-1 și au obținut trei puncte importante în Grupa B de la Campionatul European din Germania.

Laurențiu Reghecampf, analist TV la Pro TV pe perioada turneului, a comentat partida de pe ”Signal Iduna Park” și a indicat că în prima repriză Italia a fost echipa mai puternică, în timp ce în partea a doua duelul s-a echilibrat.

Italia a început meciul cu Donnarumma – Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco – Jorginho, Pellegrini – Fratessi, Pellegrini, Chiesa – Scamacca. Pe bancă s-au aflat Meret, Vicario – Bellanova, Buongiorno, A. Cambiaso, Csiatante, Darman, El Shaarawy, Fagioli, Folorundho, Gatti, Mancini, Raspadori, Retegui, Zaccagni, cu Luciano Spaletti în rol de selecționer.

Albania a început meciul cu Strakosha – Hysaj, Djimsiti, Ajeti, Mitaj – Asllani, Ramadani, Bajrami – Asani, Broja, Seferi. Pe bancă s-au aflat Kastrati, Berisha – Abrashi, Aliji, Balliu, M. Berisha, Daku, Gjasula, Hoxha, Ismalji, Kumbulla, Laci, Manaj, Mihaj, Muci, cu Sylvinho ca selecționer.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme