Real Madrid – Alaves 5-0. Campioana Spaniei a făcut spectacol! Ianis Hagi a fost titular pentru oaspeți


Ianis Hagi a fost titular în meciul de pe Santiago Bernabeu, iar internaționalul român a avut o prestație bună și i-a pus câteva probleme lui Thibaut Courtois.


Ianis Hagi a avut o prestație bună, dar Alaves a pierdut cu 0-5 în fața lui Real Madrid


Încă din startul partidei, Ianis Hagi a trimis un balon periculos în fața porții, dar Omorodion nu a reușit să trimită în plasă. Real Madrid a deschis scorul în minutul 10 prin Jude Bellingham, care a avut o execuție superbă.

  • Ianis Hagi / Foto - Getty Images


În minutul 27, madrilenii și-au dublat avantajul de pe tabelă prin Vinicius Jr, iar Valverde a dus scorul la 3-0 pe finalul primei reprize.


Ianis Hagi a expediat un șut periculos în minutul 57 și l-a pus la treabă pe Thibaut Courtois, dar portarul lui Real Madrid a reușit să respingă în corner.


 


În minutul 70, Vinicius a făcut dubla. Ianis Hagi a fost înlocuit cu Panichelli în minutul 71, iar Real Madrid a stabilit scorulfinal în minutul 81 prin Arda Guler.


Real Madrid – Deportivo Alaves 5-0


Min. 81: GOOOL REAL MADRID! Șutul lui Rodrygo este blocat de defensiva lui Alaves, mingea sare la Arda Guler care șutează și înscrie.


Min. 71: Hagi este înlocuit cu Panichelli.


Min. 70: GOOOL REAL MADRID! Vinicius înscrie cu un șut imparabil.


Min. 57: Ocazie Alaves! Ianis Hagi preia mingea în careul lui Alaves, șutează bine, dar Courtois se opune.


Min. 46: Începe repriza a doua!


Min. 45+4: Finalul primei reprize!


Min. 45+1: GOOOL REAL MADRID! Valverde expediază un șut imparabil și îl învinge pe portarul lui Alaves.


Min. 37: Ocazie Alaves! Hagi șutează cu stângul la poarta lui Real Madrid, dar Courtois se întinde și respinge în corner.


Min. 28: GOOOL REAL MADRID! Vinicius marchează simplu, din fața porții, după o pasă a lui Camavinga.


Min. 10: GOOOL REAL MADRID! Kroos centrează foarte bine în careu, iar Bellingham îl lobează cu o execuție din prima pe Owono.


Min. 2: Ocazie Alaves! Ianis Hagi pasează în fața porții, Omorodion șutează, dar Courtois intervine bine.


Min. 1. Începe meciul!


Real Madrid: Courtois – Carvajal, Fernandez, Militao, Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius Jr


Deportivo Alaves: Owono – Gorosabel, Abqar, Marin, Duarte – Guevara, Blanco, Hagi – Sola, Omorodion, RiojaCu Alaves fără miză în ultimele etape ale campionatului, Ianis Hagi are oportunitatea de a-și demonstra valoarea și de a-și consolida locul în echipă chiar din primul minut al partidei. Cu Real Madrid fiind favorită, întâlnirea poate fi un moment de cotitură pentru tânărul mijlocaș român.


Sub conducerea lui Luis Garcia, Hagi va face echipă cu Blanco și Guevarra în linia mediană, și este de așteptat să își folosească abilitățile tehnice și creativitatea pentru a-și ajuta echipa să obțină un rezultat pozitiv împotriva unei echipe puternice.


Această partidă îi oferă lui Hagi o platformă ideală pentru a-și relansa cariera și a impresiona atât pe plan local, cât și pe plan internațional.


Luis Garcia a anunțat schimbări în primul 11 înainte de meci


“Da, vor fi mai multe schimbări, dar nu doar pentru că ne-am salvat. Jucăm marți și apoi sâmbătă. Trebuie să schimbăm pentru că e risc de accidentări. Vor fi câteva schimbări. Nu pot să zic câte, dar vom schimba.


În primul rând pentru că e bine pentru cei care n-au fost folosiți atât de mult. Mai mult, cu Girona efortul a fost foarte mare, am alergat mult. Vreau să minimizez riscurile, așa că vor intra cel puțin cinci noi”, a declarat Luis Garcia, tehnicianul lui Alaves, conform
Eldes Marque.


Clasament LaLiga

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

100% match bonus based on first deposit of £/$/€20+. Additional bonuses.
T&Cs Apply
New players only. Welcome Bonus - 100% bonus on your first deposit up to €/$/£200 Unless otherwise stated. This bonus only applies for deposits of €/$/£10 or higher! All you need to do is just deposit the money in your website.com account and you will receive this bonus instantly!
*New users only

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme