Real Madrid a părăsit Europa și a încheiat un contract până în 2028: Mult noroc!

Real Madrid este extrem de activa pe piata transferurilor.

Chiar daca a anuntat aducerea lui Kylian Mbappe si este foarte aproape de a obtine semnatura lui Leny Yoro de la Lille, Real Madrid s-a despartit deja de trei jucatori: Toni Kroos (care se retrage dupa EURO 2024), Nacho (plecat de la Al-Qadsiah) si Joselu (plecat la Al-Gharafa).

In cursul zilei de joi, 4 iulie, “Galacticii” au anuntat o noua plecare.

Peter Federico a plecat de la Real Madrid! A fost imprumutat la Getafe

Peter Federico (21 de ani) a fost crescut la academia celor de la Real Madrid, insa atacantul de banda dreapta a prins doar 24 de minute la prima echipa a “Galacticilor”.

In sezonul trecut, acesta a fost imprumutat la Valencia, echipa pentru care a jucat nu mai putin de 15 meciuri. Acum, “Galacticii” au decis sa-l cedeze definitiv si l-au vandut la Getafe, echipa cu care a semnat pana in 2028.

“Real Madrid CF si Getafe CF au ajuns la un acord pentru transferul jucatorului nostru Peter Federico.
Peter Federico a ajuns la Real Madrid in ianuarie 2016, la varsta de 13 ani. De atunci, a jucat la toate categoriile echipei noastre de tineret si a adunat peste o suta de meciuri pentru Castilla. A debutat pentru prima echipa a Real Madrid in 2021 si a jucat trei meciuri oficiale. In ultimul sezon, 2023/2024, a fost imprumutat la Valencia CF din luna ianuarie.
Real Madrid ii ureaza lui si familiei sale mult succes in aceasta noua etapa a vietii sale”, a fost mesajul din comunicatul oficial postat de “Galactici”.

3 milioane de euro este cota de piata a lui Peter Federico, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Etichete: real madrid, getafe, peter federico

Urmareste stirile digisport.ro si pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme