Real Madrid a luat o decizie rapidă! A găsit un înlocuitor pentru Nacho de la EURO 2024

Real Madrid s-a desprins de Nacho (34 de ani), care a fost oficial prezentat la Al-Qadsiah. Chiar dacă această despărțire s-a produs recent, se pare că oficialii ”los blancos” nu au pierdut timpul de pomană și au găsit deja un fundaș central potrivit, care să-l înlocuiască pe spaniolul care a jucat timp de 23 de ani pe Santiago Bernabeu.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, Real Madrid se va lupta cu Liverpool pentru semnătura acestui jucător.

Real Madrid dorește să-l aducă pe Riccardo Calafiori în locul lui Nacho. Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport, Real Madrid intenționează să-l transfere pe Riccardo Calafiori (22 de ani), fundaș central al Bolognei, pentru a-l înlocui pe Nacho. Până în acest moment, negocierile dintre cele două cluburi nu au ajuns la o finalitate.

La EURO 2024, Riccardo Calafiori a fost titular în toate meciurile naționalei Italiei, dar s-a remarcat negativ prin autogolul marcat în derby-ul ”Squadrei Azzurra” cu Spania, pierdut cu 0-1. Cu toate acestea, ”Galacticii” au trecut peste această greșeală a stoperului și au apreciat intervențiile foarte bune din meciurile peninsularilor cu Albania (victorie 2-1) și Croația (remiză 1-1). Mai mult, Calafiori a fost cel care i-a pasat decisiv lui Mattia Zaccagni la golul din prelungirile meciului cu Croația, care a menținut Italia în competiția EURO 2024.

Până la eventuala sosire a lui Calafiori pe Santiago Bernabeu, Real Madrid se poate baza pe Eder Militao (26 de ani), Antonio Rudiger (31 de ani) și David Alaba (32 de ani) în axul central.

Etichete: real madrid, nacho, riccardo calafiori

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News. Noua Aplicație Digi Sport poate fi descărcată din App Store și Google Play Store.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme