Reacția spontană a lui Marius Niculae în timpul interviului TV despre condițiile de la echipa națională.

Marius Niculae despre atmosfera de la echipa națională: “N-am avut un Tamaș”

Întrebat despre atmosfera de la echipa națională în timpul EURO 2024 și dacă au existat “fisuri” la nivelul grupului, Marius Niculae a reacționat printr-o glumă și a menționat numele lui Gabriel Tamaș (40 de ani), fost internațional român.

“Niciodată nu fac comparații, pentru că sunt alte generații, alte timpuri. Chiar sunt fericit că am putut să fac parte din acest grup și să fiu alături de băieți. Nu am avut niciun Tamaș (n.r. râde), dacă asta vrei să mă întrebi. Noi oricum nu am avut prea mult acces la jucători. Edi Iordănescu ține mult la lucrurile astea”, a spus Marius Niculae, la Digi Sport Special.

Tatuajul legat de echipa națională pe care și l-a făcut Vasile Mogoș

După ce a revenit în România odată cu eliminarea de la EURO 2024, Vasile Mogoș și-a făcut un tatuaj sugestiv. Concret, acesta și-a imprimat pe piele textul “Generația de Suflet”, așa cum i-a plăcut lui Edi Iordănescu să îi numească pe “Tricolori” la EURO 2024. Vasile Mogoș s-a fotografiat după ce și-a făcut noul tatuaj și a postat o imagine pe rețelele sociale, alături de textul “Atât”.

Vasile Mogoș a jucat 32 de minute pentru România la EURO 2024, în meciul cu Olanda, scor 0-3, din faza optimilor de finală.

Presa din Olanda a dat verdictul: “Olanda a fost mult mai puternică decât România!”

La scurt timp după succesul în fața României, presa din Olanda a reacționat și a oferit un verdict tranșant: naționala lui Ronald Koeman a fost mult mai puternică decât adversara sa. Jurnaliștii de la ad.nl au notat că, după ce Cody Gakpo a deschis scorul, Olanda a dominat clar multe secvențe ale meciului, fiind tehnic superior României.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme