Reacția Olandezilor la declarațiile lui George Pușcaș despre România a fost promptă! Ce apelativ au folosit pentru țara noastră?

Jocul România – Olanda din optimile de finală ale EURO 2024 poate fi urmărit marți, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe digisport.ro și în aplicația Digi Sport.

George Pușcaș (28 de ani) a ținut o conferință de presă după ce România s-a calificat în optimi la Campionatul European și a vorbit despre ușurarea pe care au simțit-o olandezii când au aflat că vor juca împotriva României.

Presa din Olanda: “România, câștigătoarea surprinzătoare a Grupei E”.

Jurnaliștii de la nos.nl au preluat remarca atacantului român și au reacționat: “George Pușcaș avertizează Olanda. Nu lăsați pe nimeni să creadă că Olanda a avut noroc să joace cu România în optimile Campionatului European din Germania”.

În continuare, olandezii au numit România “câștigătoarea surpriză a Grupei E”.

FOTO: Cele mai bune imagini surprinse în tribune la România – Slovacia.

Dacă România a câștigat Grupa E, “Portocala Mecanică” a încheiat pe locul 3 în Grupa D, obținând o singură victorie, 2-1 cu Polonia. A remizat cu Franța, 0-0, și a pierdut cu Austria, 2-3.

O victorie împotriva Olandei aduce o confruntare cu învingătoarea meciului dintre Austria și Turcia pentru “Tricolori”.

Pe aceeași jumătate a tabloului sunt meciurile Anglia – Slovacia și Elveția – Italia. Dacă ajunge în semifinale, România va juca împotriva uneia dintre cele patru echipe.

Tabloul complet al optimilor EURO 2024.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme