Reacția maghiarilor după ce Italia, câștigătoarea Euro 2020, a fost eliminată de la Euro 2024

Eliminarea Italiei a fost surprinzătoare, în ciuda faptului că deținătoarea trofeului european nu a avut evoluții bune nici în grupe, ungurii fiind de părere că naționala Italiei a lăsat un gust amar.

“O victorie ușoară: Elveția a învins-o pe campioana în curs, Italia, scor 2-0”, au titrat cei de la Nemzet, adăugând: “O victorie elvețiană convingătoare în startul fazei eliminatorii a Euro 2024. Echipa lui Murat Yakin a dominat meciul din optimile de finală de sâmbătă seara, de la Berlin, impunându-se cu 2-0 în fața Italiei.”

Ungurii, dezamăgiți de evoluția Italiei

“Un meci memorabil care a marcat debutul fazei eliminatorii a EURO 2024. Elveția a demonstrat o forță uimitoare și a eliminat campioana en-titre, în timp ce Italia a lăsat un gust amar.

Campioana en-titre a părăsit competiția, iar Elveția se va duela cu învingătoarea dintre Anglia și Slovacia în sferturile de finală”

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie – 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor pot fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme