Reacția lui Gigi Becali la declarația lui Laszlo Dioszegi despre transferul lui Marius Ștefănescu către FCSB

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat că Marius Ștefănescu (25 de ani) este noul jucător al FCSB-ului.

Latifundiarul din Pipera a insistat timp de o lungă perioadă pentru transferul lui Ștefănescu, chiar și în ciuda refuzurilor conducerii lui Sepsi.

Gigi Becali a reușit să-l convingă pe Marius Ștefănescu să ajungă la FCSB, deși patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, declarase că nu îl va lăsa să plece nici măcar pentru 10 milioane de euro.

Remarcabil este faptul că Gigi Becali i-a luat apărarea lui Laszlo Dioszegi în timpul unei intervenții în emisiunea Digi Sport Special. Becali a subliniat că toate declarațiile negative făcute de Dioszegi împotriva FCSB-ului au fost influențate de frustrarea acestuia.

Dioszegi s-a răzgândit în cele din urmă și a fost de acord cu transferul lui Ștefănescu la FCSB în această vară. Cu toate acestea, Laszlo Dioszegi a menționat că nu va accepta niciodată o ofertă de la FCSB.

Suplimentar, Dioszegi i-a interzis lui Marius Ștefănescu să se alăture echipei FCSB. El a subliniat că onoarea lor nu poate fi cumpărată cu niciun ban și că preferă să vândă jucătorul în străinătate.

Astfel, după un tăvălug de negocieri și declarații polemice, Marius Ștefănescu va evolua sub culorile FCSB-ului, în timp ce Sepsi și-a menținut poziția fermă de a nu permite transferuri către FCSB.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme