Reacția lui Alexander-Arnold, după ce a dus Anglia în semifinalele EURO 2024

Anglia s-a calificat în semifinalele EURO 2024, după ce a învins-o în sferturile competiției pe Elveția, scor 1-1 (5-3 d. l. d.). 

Trupa pregătită de Gareth Southgate (53 de ani) a reușit să pătrundă ”în careul de ași” al turneului final din Germania, doar după executarea loviturilor de departajare. Ultimul jucător englez care a transformat de la punctul cu var și a asigurat calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024 a fost Trent Alexander-Arnold (25 de ani), fundașul introdus pe gazon în minutul 115 al partidei. 

De altfel, la finalul duelului de pe Merkur-Spiel Arena din Dusseldorf, jucătorul lui Liverpool a oferit și o primă reacție după acest succes. 

Trent Alexander-Arnold: ”Acestea sunt golurile pe care le vrem. Nu contează cum, trebuie doar să câștigăm”

La sfârșitul partidei cu Elveția, Trent Alexander-Arnold a spus că tot ce contează în urma acestui duel este calificarea, indiferent de modul în care aceasta a fost obținută. 

De asemenea, fundașul dreapta legitimat la Liverpool a susținut că jucătorii englezi, împreună cu selecționerul Gareth Southgate, au pregătit foarte bine executarea loviturilor de la 11 metri înaintea partidei cu Elveția și că acest lucru s-a văzut. 

”Incredibil, acestea sunt golurile pe care le vrem! A fost un adversar dificil. Echipa a arătat caracter, încredere, dragoste și spirit. Știam că va fi greu. Nu contează cum, trebuie doar să câștigăm. Doar asta contează.

Penalty-urile au fost așa cum le-am antrenat. Când antrenorul mi-a spus că o să bat de la 11 metri, atunci m-am bucurat și am început să mă antrenez. Știam doar că trebuie să execut. Toate cele cinci penalty-uri de la noi au fost foarte bune”, a spus Alexander-Arnold la BBC One.

Statisticile din meciul Anglia – Elveția / Foto: Sofascore
Rating-urile jucătorilor din meciul Anglia – Elveția / Foto: SofaScore


Etichete:
anglia
,
elvetia
,
trent alexander-arnold
,
euro 2024


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme