Reacția englezilor la declarațiile lui Danuț Lupu despre “înțelegerea” dintre România și Slovacia

România se pregătește de ultima partidă din grupa E de la EURO 2024, contra Slovaciei. Partida respectivă îi poate califica pe ”Tricolori” în optimile de finală.

Rezultatul de egalitate ar face ca ambele echipe să meargă mai departe în competiție, motiv pentru care în presa internațională duelul Slovacia – România a fost denumit ”blatul perfect”.

”O să ne calificăm, facem egal cu Slovacia. E aranjată, ar fi păcat să nu ne ducem amândouă. De ce să riști? Ar fi păcat! La nivelul ăla jucătorii se înțeleg foarte bine! De ce să riști? De ce să te accidentezi?”, afirma Dănuț Lupu, potrivit as.ro.

Dănuț Lupu, numit de englezi ”Danut Lopu”

Declarația lui Dănuț Lupu a ajuns până în presa internațională, iar renumiții englezii de la Sport Bible au comentat afirmațiile fostului internațional în legătură cu meciul decisiv pe care îl au de disputat ”Tricolorii”, însă au comis o gafă și i-au pus numele ”Danut Lopu”.

”Fostul internațional român Danut Lopu a declarat că un egal ‘ar fi aranjat’ între naționala sa și Slovacia la EURO 2024, pentru a se asigura că ambele naționale se califică în fazele eliminatorii.

Lopu a sugerat că ambele o să paseze mingea timp de 90 de minute într-un egal fără goluri, întrucât cine termină pe locul 3 în grupa E are un loc garantat în optimi, deoarece s-ar clasa între cele mai bune patru naționale de pe locul trei.

Pare că fanii o să fie entuziasmați de acest meci”, au scris englezii de la Sport Bible.

Programul din grupa României la EURO 2024


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme