Reacția cetățenilor israelieni după ce au observat debutul sezonului FCSB

După 3-0 în Supercupa României împotriva divizionarei secunde Corvinul Hunedoara, FCSB s-a distrat cu amatorii de la Virtus. Campioana României a trecut cu 7-1 de formația din San Marino, după o triplă a lui Darius Olaru și câte o dublă a lui Daniel Popa și David Miculescu. Golul de onoare al gazdelor a fost înscris de Manuel Battistini, în minutul 86.

Reacția israelienilor după ce au văzut cum a început FCSB sezonul

FCSB mai are de jucat și returul cu Virtus, săptămâna viitoare, însă nu se mai pune problema formației calificate. Campioana României va juca în turul 2 preliminar din Champions League contra israelienilor de la Maccabi Tel Aviv.

Presa din Israel a scris despre startul excelent de sezon al elevilor lui Elias Charalambous, dar și despre faptul că Maccabi Tel Aviv poate începe deja să pregătească dubla cu FCSB.

“Maccabi Tel Aviv și-a aflat deja adversara din turul 2 preliminar al Champions League. Românii de la FCSB s-au impus cu 7-1 contra lui Virtus. FCSB a fost fără milă și a oferit o declarație de intenție clară. Campioana Israelului se poate pregăti deja pentru meciul din turul 2, având în vedere că probabil nu va fi o surpriză la retur”, a scris YNet.

“FCSB a ajuns în San Marino și a spulberat-o pe Virtus cu 7-1 în meciul tur din Champions League. Este clar că va da peste Maccabi Tel Aviv în următoarea rundă. Maccabi își va începe călătoria europeană peste două săptămâni și deja se poate concentra pe pregătirea tactică din duelul cu formația românească”, a scris și Sport5.

În această perioadă, Maccabi Tel Aviv se află într-un cantonament în Polonia. În ultimul amical, disputat chiar marți, campioana Israelului a învins Omonia Nicosia, scor 2-0.

Până la duelul cu FCSB, Maccabi Tel Aviv va avea și un meci oficial, Supercupa Israelului împotriva celor de la Maccabi Petah Tikva, luni, 15 iulie, de la ora 20:00.

Pentru FCSB urmează debutul în noul sezon de Liga 1, sâmbătă, de la ora 22:00, împotriva Universității Cluj.
Marți, 16 iulie, de la ora 20:30, FCSB va disputa returul cu Virtus, în Ghencea.
FCSB va înfrunta Maccabi Tel Aviv pe 23/24 iulie (turul) și 31 iulie (returul). Prima manșă se va disputa la București, iar a doua în Ungaria, pe teren neutru, din cauza războiului din Gaza.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme