Rayo Vallecano a stabilit suma pentru transferul lui Andrei Rațiu.

Mai multe echipe din Premier League s-au arătat interesate de serviciile fundașului dreapta, printre care Brighton și Brentford, iar în presa spaniolă s-a zvonit că Rayo Vallecano ar vrea să obțină nu mai puțin de zece milioane de euro de pe urma fundașului român.

Rayo Vallecano i-a fixat prețul lui Andrei Rațiu
Doar că, în realitate, suma fixată de gruparea madrilenă este gata să-l cedeze pe Rațiu pentru o sumă mai mică. Rayo solicită cinci milioane de euro în schimbul lui ”Sonic”, scriu spaniolii de la PenaltyInfo.

Pe lângă echipele mai sus amintite, de Andrei Rațiu s-a mai interesat și câștigătoarea Europa League, Atalanta, dar presa din Italia nu a mai scris recent despre interesul grupării din Bergamo pentru internaționalul român, semn că, probabil, Gian Piero Gasperini s-a reorientat.

În ultimul sezon, Andrei Rațiu a avut doar 16 apariții pentru Rayo Vallecano, dar a reușit să impresioneze chiar într-un meci contra lui Real Madrid, atunci când i-a ținut piept cu brio lui Vinicius Jr.

De-a lungul anilor, fundașul dreapta a evoluat la cluburi precum Villarreal și Huesca, în Spania, și la ADO Den Haag, în Olanda.

Rațiu a debutat pentru România în septembrie 2021, la o victorie cu Islanda, 2-0. De atunci, „Sonic” a adunat 20 de selecții pentru „tricolori”.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme