Răspunsul sincer al slovenilor după egalul cu Danemarca: “Patria noastră mică”

Cele două echipe naționale s-au întâlnit în Stuttgart, unde temperatura nu a depășit 23 de grade Celsius. După 90 de minute de joc intens, scorul final a fost de 1-1.

Presa din Slovenia a reacționat cu entuziasm după remiza echipelor, subliniind performanța echipei lor considerată subestimată în fața puternicei Danemarca. Naționala a reușit să egaleze scorul în minutul 77, marcând astfel un gol important.

Slovenia și Danemarca fac parte din Grupa C a competiției, împreună cu Anglia și Serbia. În altă parte a grupei, Anglia și Serbia se pregătesc pentru un meci crucial la ora 22:00.

Înainte de meciul Anglia – Serbia, Slovenia este liderul Grupului C, ceea ce reprezintă o surpriză plăcută pentru fanii echipei.

Echipa de start a Sloveniei pe durata meciului a fost: Oblak – Karnicnik, Drkusic, Bijol, Janza – Stojanovic, Gnezda, Elsnik, Mlakar – Sporar, Sesko.

Echipa de start a Danemarcei pe durata meciului a fost: Schmeichel – Christensen, Andersen, Vestergaard – Bah, Hjulman, Hojbjerg, Kristiansen – Eriksen – Wind, Hojlund.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme