Răspuns categoric după mutarea lui Marius Ștefănescu la FCSB: ”Vrei să-l păstrezi pe margine?”

Fotbalistul care a impresionat la Sepsi este al treilea transfer realizat de noua campioană a României în această vară, după David Kiki de la Farul și Daniel Popa de la Universitatea Cluj.

Ionel Dănciulescu: ”Ștefănescu vine ca titular la FCSB!”

În cadrul unei conferințe de presă susținute la Palat, Gigi Becali a dezvăluit că a plătit nu mai puțin de 1.310.000 euro pentru transferul lui Marius Ștefănescu, sumă care l-a făcut să se răzgândească până și pe Laszlo Dioszegi, care nu demult declara că nu îl va ceda pe fotbalist la FCSB nici pentru 100 de milioane de euro.

Ionel Dănciulescu a analizat transferul lui Marius Ștefănescu, iar fostul dinamovist că fotbalistul a fost adus la FCSB pentru a fi titular, mai ales că roș-albaștrii au avut ceva probleme în banda dreaptă.

”E o sumă importantă pentru un jucător din campionatul românesc, dar e un jucător de care FCSB avea nevoie în bandă. Acolo au încercat și cu Popescu, Băluță, Miculescu în anumite momente. Eu cred că aveau nevoie de Ștefănescu pe acea poziție.

Cred că Ștefănescu vine ca titular, având în vedere valoarea lui și suma de transfer. Dacă dai atâția bani, îl iei să îl ții pe bancă? FCSB a avut probleme în partea dreaptă”, a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

– 25 de ani are Marius Ștefănescu.
– 1,7 milioane de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, potrivit Transfermarkt.
– În acest sezon, Marius Ștefănescu a marcat 14 goluri și a contribuit cu opt pase decisive în cele 45 de meciuri disputate pentru Sepsi.

Gigi Becali: ”Negocierile au fost de durată, nu dure!”

Într-o conferință de presă organizată la Palat, Becali a anunțat că a plătit puțin peste 1.3 milioane de euro pentru serviciile lui Marius Ștefănescu și a dezvăluit că negocierile au durat aproximativ două săptămâni.

”Negocierile au fost de durată, nu dure, negocierea e cam de două săptămâni. 1.310.000 euro am plătit pentru Ștefănescu. Nu cred că mai e nevoie de comentarii, prezentări atunci când vorbim despre Ștefănescu”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme