Rapidul se trezește fără liderul galeriei! Un mesaj enigmatic de la “Bocciu” în miez de noapte: “A fost o adevărată plăcere”

Galeria Rapidului trebuie acum să-și găsească un alt șef. ”Bocciu” a postat un mesaj lung pe Facebook, în care anunță că nu va mai conduce Peluza Nord.

Redăm în continuare mesajul postat de Liviu Ungurean pe pagina sa de Facebook:

“După mai bine de un deceniu de serviciu și pasiune dedicată, a venit timpul pentru mine să fac un pas în lateral si să las frâiele in mâinile unei noi generații. A fost o onoare să fac parte din acestă frumoasă comunitate, să stau alături de voi în tribune în zilele de glorie și în cele mai puțin favorabile.

Am avut privilegiul să văd cum suportul nostru necondiționat a ajutat clubul să crească și să se dezvolte, să trecem împreuna prin momente de bucurie neîngrădită si de dezamăgire profundă. Împreuna am trăit emoția pură a fotbalului și pentru asta vă sunt profund recunoscător. Pe măsură ce mă retrag, sunt încrezător că las galeria în mâini capabile, care vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului.

Sunt entuziasmat să văd ce ne rezervă viitorul si să susțin clubul de pe margine alături de voi. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul, prietenia și loialitatea voastră! Să rămânem uniți în sprijinul echipei noastre, azi si întotdeauna!

Cu toată căldura si recunoștința, al vostru Liviu Ungurean (Bocciu)”, se arată în mesajul postat vineri, aproape de miezul nopții.

Decizia lui “Bocciu” vine la scurt timp după problemele pe care acesta le-a avut cu justiția. El a fost reținut în timpul play-off-ului, fiind cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat în dosarul “Pyro”.

Liviu Ungurean s-a ales cu interdicție pe stadion după acel episod. El a stat timp de două luni în arest preventiv.

Galeria Rapidului a fost zguduită din plin după ce ancheta a căpătat amploare. Pe lângă “Bocciu”, în dosar se mai află alți 15 suspecți din Peluza Nord. La audieri a fost dus și Daniel Niculae, fostul președinte al clublui. Nico a părăsit și el echipa în această vară.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme