Radu Drăgușin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor la EURO 2024: “Rămâneți liniștiți!”

Echipa națională a României a câștigat Grupa E, alături de Slovacia, Belgia (locul doi) și Ucraina (locul patru). Tricolorii au reușit să se califice pentru faza eliminatorie a Campionatului European pentru a doua oară în istorie, după succesul din 2000.

Publicația spaniolă Mundo Deportivo a alcătuit primul “11” ideal din faza grupelor de la EURO 2024, turneul fiind găzduit de Germania și transmis în direct la Pro TV, Pro Arena și VOYO în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Radu Drăgușin, fundașul român de la Tottenham Hotspur, a fost inclus în echipa ideală de apărare realizată de jurnaliștii spanioli, datorită performanțelor de până acum la echipa națională a României.

Formația ideală conform Mundo Deportivo este: Mamardashvili (Georgia) – Drăgușin (România), Calafiori (Italia), Cucurella (Spania) – Kante (Franța), Lobotka (Slovacia) – Sabitzer (Austria), Musiala (Germania), Fabian (Spania) – Yamal (Spania), Mikautadze (Georgia).

În ceea ce privește lotul României pentru EURO 2024, acesta este alcătuit din jucători precum Horațiu Moldovan (Atlético de Madrid), Florin Niță (Gaziantep), Ianis Hagi (Alavés), Nicolae Stanciu (Damac) și alții.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme