Radu Drăgușin a parafat un salt important în carieră, chiar înainte de EURO: ”Suntem fericiți să îl avem în familia noastră”

Radu Drăgușin a semnat un contract foarte important pentru cariera sa, pentru modul în care va arăta ”marketingul” său de acum înainte!

Fundașul naționalei României, acum în Germania cu naționala tricoloră condusă de Edi Iordănescu, a decis să parafeze un contract foarte important pentru el, cu agenția Sports Hub, care se va ocupa de aspecte precum negocierea contractelor comerciale, strategii de marketing personalizate şi gestionarea relaţiilor publice, asigurându-se că imaginea lui Dragușin este promovată la cel mai înalt nivel.

Recent, agenția a anunțat acordul cu fundașul lui Tottenham, chiar înainte ca România să debuteze la EURO 2024, competiție care va fi transmisă de Pro TV, Pro Arena și Voyo.

Radu Drăgușin a prins doar nouă meciuri în sezonul trecut de Premier League, sub comanda lui Ange Postecoglou. Fundașul deține recordul pentru cel mai scump fotbalist român, fiind transferat pentru 25 de milioane de euro de la Genoa și doborând astfel recordul deținut, mai bine de 20 de ani, de transferul lui Adrian Mutu la Chelsea. Deși are doar 22 de ani, Drăgușin a dat dovadă de maturitate de fiecare dată când a îmbrăcat tricoul naționalei, lucru remarcat și de englezi, care l-au analizat înainte de Euro. Drăgușin va trebui să fie în cea mai bună formă dacă naționala vrea să depășească faza grupelor.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme