Radamel Falcao a fost prezentat de echipa sa nouă! Fulgerul Tigru!

Acest transfer marchează revenirea sa acasă după aproape 25 de ani petrecuți în fotbalul european.

În decursul carierei impresionante în Europa, Falcao a jucat pentru echipe de renume precum FC Porto, Atlético Madrid, Monaco, Manchester United, Chelsea, Galatasaray și Rayo Vallecano. Cu Atlético Madrid, Falcao a câștigat titlul Europa League în sezonul 2011-2012. De asemenea, a avut performanțe notabile la FC Porto, unde a câștigat două titluri de campion și o Europa League.

Ultimii trei ani i-a petrecut la Rayo Vallecano în Spania, unde a înscris 12 goluri în 80 de meciuri.

Millonarios a anunțat transferul lui Radamel Falcao printr-un comunicat oficial, unde au confirmat că atacantul de 38 de ani va juca pentru echipa din Bogotá în sezonul următor. Contractul va fi valabil până la sfârșitul anului 2024, cu posibilitatea de prelungire, conform Fabrizio Romano.

Clubul columbian a postat un videoclip pe rețelele de socializare cu Falcao și realizările sale. Această mutare marchează și prima apariție a atacantului în prima ligă columbiană, după ce, în 2000, a jucat pentru Lanceros Boyacá, un club din a doua divizie.

“Toată lumea știe că Millonarios este echipa inimii mele”, a spus Falcao în videoclipul de prezentare.

Millonarios va avea un meci amical împotriva echipei River Plate pe 9 iulie, deci debutul lui Falcao poate veni mai repede decât credeau suporterii echipei. Falcao a jucat patru sezoane la River Plate înainte de a se transfera la FC Porto în 2009.

Falcao este liderul all-time al golurilor marcate pentru naționala Columbiei, cu 36 de goluri în 105 apariții.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme