PSG trebuie să plătească o sumă fabuloasă lui Kylian Mbappe! Modul în care campioana Franței se compromite

Atacantul Kylian Mbappé a cerut oficial lui Paris Saint-Germain să îi plătească salariile şi primele neplătite, au declarat, vineri, pentru AFP surse apropiate jucătorului, confirmând o informaţie din L’Equipe.

Atacantul a trimis recent o scrisoare clubului din capitală în care îi cere să achite salariile, scrisoare care a fost trimisă şi la Liga Profesionistă de Footbal (LFP).

Salariile și primele neplătite se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro. Problema a fost în discuție între cele două părți, fără ca situația să fie înaintată la comisia juridică a LFP.

În ciuda unor acorduri anterioare, tensiunile dintre Mbappé și PSG s-au intensificat din nou. Jucătorul este încă sub contract cu PSG până la 30 iunie, însă au apărut neînțelegeri cu privire la plata salariilor și bonusurilor.

Mbappé a semnat o prelungire a contractului său până în 2022, asigurându-și un salariu anual de 72 de milioane de euro brut, o primă de semnătură de 150 de milioane de euro și o primă de fidelitate crescătoare.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme