PSG a dezvăluit achiziția de vară

Matvey Safonov (25 de ani) este primul transfer al verii pentru campioana Franței. Portarul rus vine de la FK Krasnodar, unde a fost căpitan, și a semnat un contract valabil până în 2029 cu PSG.

Pentru transferul portarului rus, PSG a plătit 20 de milioane de euro către Krasnodar, clubul la care Safanov a făcut junioratul. Cel mai probabil, Gianluigi Donnarumma va fi, în continuare, portarul titular al lui PSG, iar Safonov va fi prima rezervă a acestuia.

În sezonul recent încheiat, Safonov a evoluat în 30 de partide pentru echipa de la Krasnodar în campionatul Rusiei, iar 11 dintre acestea s-au încheiat fără gol încasat. În această perioadă de mercato, PSG este obligată să aducă și un atacant care să-l înlocuiască pe Kylian Mbappe, plecat la Real Madrid după ce contractul său cu gruparea pariziană a expirat.

La o zi după ce a fost prezentat oficial la Real Madrid, Kylian Mbappe a dezvăluit că oficialii de la PSG i-au transmis la începutul sezonului 2023/24 că nu va mai evolua în echipamentul parizienilor, chiar dacă mai avea un an de contract cu clubul. Totuși, francezul a mai mărturisit că Luis Campos și antrenorul principal Luis Enrique l-au salvat și astfel a reușit să joace în sezonul recent încheiat.

“Paris Saint-Germain mi-a spus în față la începutul sezonului că nu voi mai juca. Luis Campos și Luis Enrique m-au salvat”, a spus Kylian Mbappe, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele de socializare.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme