Probleme pentru Gigi Becali! Fiorentina a stabilit suma de transfer pentru Louis Munteanu 


Pentru Louis Munteanu, care aparține de Fiorentina, Gigi Becali este gata să ofere între 600.000 și 700.000 de euro. Potrivit informațiilor sport.ro, gruparea din Serie A nu este dispusă să-l cedeze pe atacantul român decât pentru aproximativ 2,5 milioane de euro.


„Până acum n-am putut să vorbim că era sub contract, nu poți să zici că am eu vreo influență, ceva. De Kiki vorbim de săptămâna viitoare, când terminăm. Cu Louis Munteanu vorbim acum dacă tot a venit (n.r. – Pietro Chiodi). 


Louis e marcator. Eu am spus că dau 600-700.000, dar probabil că o să vină cu niște condiții. Nu numai Louis Munteanu, o să vină și alt atacant”, a spus Gigi Becali.


Transferat în 2020 pentru 1,7 milioane de euro de Fiorentina, Louis Munteanu a jucat, până acum, doar pentru grupele de juniori ale echipei toscane. Nu a debutat în Serie A, deși a fost rezervă în mai multe partide. Potrivit site-urilor de specialitate, atacantul român are o cotă de piață de 1,5 milioane de euro.


Ce scrie presa din Italia despre situația lui Louis Munteanu


Publicația
ViolaNews vorbește despre aceeași sumă pentru internaționalul român, adăugând informația potrivit căreia Fiorentina ar dori și un procent de 20% dintr-un posibil viitor transfer.
Gigi Becali anunță transferuri la FCSB! (14.05.2024) pe www.sport.ro
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

100% match bonus based on first deposit of £/$/€20+. Additional bonuses.
T&Cs Apply
New players only. Welcome Bonus - 100% bonus on your first deposit up to €/$/£200 Unless otherwise stated. This bonus only applies for deposits of €/$/£10 or higher! All you need to do is just deposit the money in your website.com account and you will receive this bonus instantly!
*New users only

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme