probabilitate crescută pentru desfășurarea meciurilor din Liga Florilor în sălile de sport ale unui liceu

Iașiul, al doilea oraș al țării după București, se pregătește să experimenteze o rușine uriașă! Handbalul feminin a revenit în elită după o pauză de 23 de ani, prin echipa CSM Iași 2020, dar fanii de handbal din Iași riscă să nu poată vedea meciurile de pe terenul propriu. Asta pentru că Sala Polivalentă este depășită și nu îndeplinește cerințele pentru a găzdui meciuri din Liga Florilor.

CSM Iași 2020 a promovat în Liga Florilor, dar nu poate juca în Sala Polivalentă. Clubul CSM Iași a organizat în luna mai turneul final al Diviziei A de handbal feminin, unde echipa moldavă a promovat în liga de elită. Cu toate acestea, Sala Polivalentă din Iași întâmpină probleme majore care ar trebui rezolvate urgent pentru a satisface standardele necesare.

Președintele secției de handbal a clubului CSM Iași 2020, Vladimir Danilov, a declarat că problemele cu Sala Polivalentă din Iași sunt legate de birocrație și nevoia de îmbunătățiri în iluminat, accesul spectatorilor și toalete. Dacă problemele nu vor fi remediate în timp util, echipa va juca în Sala Liceului cu Program Sportiv din Iași, unde capacitatea este limitată.

Cu speranța că municipalitatea va aloca fonduri pentru lucrările necesare, se așteaptă ca aceste probleme să fie rezolvate până la începerea sezonului următor, astfel încât suporterii să se bucure de meciuri de primă ligă în Sala Polivalentă din Iași.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme