Prime uriaşe pentru jucătorii Corvinului după miracolul din Cupa României! Cât vor încasa fotbaliştii lui Florin Maxim

Corvinul Hunedoara a cucerit în premieră Cupa României, iar suma încasată de club în urma performanţei istorice este una semnificativă.

Corvinul Hunedoara va încasa suma de 353.000 de euro, pentru întreg parcursul echipei în Cupa României, încoronat cu trofeul câştigat, în urma finalei cu Oţelul Galaţi. Antrenorul formaţiei din Liga 2, Florin Maxim, a anunţat unde vor ajunge banii încasaţi pentru excelenta campanie din Cupa României.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

“Magicianul” din spatele miracolului de la Sibiu a anunţat că primarul municipiului Hunedoara a decis ca întreaga sumă de 353.000 de euro să intre în conturile jucătorilor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Florin Maxim: “E recunoştinţa domnului primar pentru jucători”

“Referitor la banii surveniţi de pe urma trofeului, domnul primar le-a spus că toţi banii veniţi din Cupa României le vor reveni jucătorilor. Efectiv toţi banii din drepturi sunt ai jucătorilor şi asta e de apreciat, asta e recunoştinţa domnului primar pentru jucători.”, a declarat Florin Maxim, la emisiunea Sport Report.

Corvinul Hunedoara va avea parte de o vară încinsă, în preliminariile UEFA Europa League, pe lângă obiectivul de a promova în Superliga, la capătul sezonului viitor. Echipa antrenată de Florin Maxim îşi va disputa partidele de pe teren propriu, din cadrul preliminariilor UEFA Europa League, pe stadionul “Municipal” din Sf. Gheorghe.

Pentru a ajunge în finala Cupei României, formaţia hunedoreană a trecut de echipe precum Sepsi Sf. Gheorghe, CFR Cluj, FC Voluntari şi Oţelul Galaţi.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaracupa romanieiotelul galatiflorin maxim 
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

100% match bonus based on first deposit of £/$/€20+. Additional bonuses.
T&Cs Apply
New players only. Welcome Bonus - 100% bonus on your first deposit up to €/$/£200 Unless otherwise stated. This bonus only applies for deposits of €/$/£10 or higher! All you need to do is just deposit the money in your website.com account and you will receive this bonus instantly!
*New users only

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme