Prea entuziasmată? Ce declarație curajoasă a făcut Elisabeta Lipă pentru fotbaliștii lui Iordănescu

Pentru tricolori, urmează duelul cu Belgia, partidă care se va desfășura la Koln, sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport, și-a exprimat optimismul ca băieții lui Iordănescu să treacă de grupe.

Elisabeta Lipă crede că România poate ajunge în finală la EURO

Fosta canotoare a declarat că își dorește să fie alături de tricolori la meciuri, dacă ies din grupe și că îi vede chiar până în finală.

“Eu vreau să merg la meciurile adevărate, sunt sigură că voi merge la meciurile de după grupă. Băieţii au şanse să facă o performanţă foarte mare. Eu simt, în sinea mea, că aş putea să merg chiar la finală, iar în finală să fie echipa României”, a declarat Elisabeta Lipă, conform Orange Sport.

Președinta ANS s-a adresat și comentariilor negative primite de națională în calificări, cât și după meciurile amicale. DETALII AICI

Elisabeta Lipă: “Ar trebui să nu-i mai judecăm înainte”

Elisabeta Lipă nu vede rostul jignirilor primite de tricolori și consideră că ar trebui trase la final concluziile.

“Ar trebui să nu-i mai judecăm înainte, să-i lăsăm să-şi facă treaba şi să facem apoi analize. Pentru că un sportiv de performanţă, atunci când e lovit şi se află în plină competiţie resimte. Haideţi să-i lăsăm să-şi facă treabă, apoi să tragem concluziile la final”, a mai spus Elisabeta Lipă.

Programul meciurilor României la EURO 2024

17 iunie (Munchen), România – Ucraina 3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie – 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme