Povestile lui Gary Lineker si Alan Shearer au observat Romania in sferturile de finala EURO 2024 si au ajuns la aceeasi concluzie

Meciul României a fost analizat de Gary Lineker (63 de ani) și Alan Shearer (53 de ani), doi dintre cei mai mari atacanți din istoria fotbalului englez. Ambii au remarcat superioritatea clară a Olandei, însă și primele 15-20 de minute foarte curajoase ale României. Lineker și Shearer au ajuns la aceeași concluzie și când au discutat despre diferența de calitate dintre jucătorii români și cei olandezi.

“Olanda a arătat pentru prima dată foarte bine la acest turneu. România a început foarte bine meciul, însă Olanda a dominat ulterior, a ratat o mulțime de ocazii. După primele 15 minute, am zis: ‘Dumnezeule! Cât de sus joacă România’, însă apoi a venit golul și nu a avut calitatea necesară pentru a reveni”, a spus Gary Lineker.

“Olanda a fost echipa mult mai bună, chiar dacă România a impresionat în primele 15 minute prin pressing-ul avansat. Întreg jocul Olandei a fost superb, nu a oferit nicio șansă adversarului. La mijloc au dominat, iar Gakpo a fost, fără îndoială, omul meciului. Putea să mai aibă două-trei goluri, iar Olanda putea să înscrie de șase sau șapte ori la câte ocazii a avut. Merită pe deplin un loc în sferturi. României i-a lipsit calitatea în ofensivă, nu a pus pericol deloc. Olanda are jucători mai buni pe toate pozițiile”, a spus și Alan Shearer.

VIDEO Rezumat România – Olanda 0-3


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme