Portocaliu Sport s-a oprit din activitate.

Unul dintre posturile TV de sport cele mai cunoscute și-a încheiat activitatea. De-a lungul anilor, Orange Sport a difuzat competiții sportive pe patru canale. Începând de la finalul lunii iunie, telespectatorii nu mai pot urmări emisiunile incluse în grila de programe a acestora.

Anunțul închiderii postului de televiziune a fost făcut încă din luna martie. Administratorul Orlando Nicoară și-a informat angajații despre această decizie. Astfel, începând cu data de 29 iunie, Orange Sport nu mai difuzează programele urmărite de-a lungul anilor de către telespectatori.

În schimb, aceștia au opțiunea de a urmări programele Prima Sport, care se află în grila aceluiași operator. Unele dintre competițiile transmise în trecut pe Orange Sport vor fi difuzate acum pe acest post.

Postul a ajuns pe piața din România încă din anul 2006, sub numele de Boom Sport. După patru ani, a fost redenumit în Dolce Sport. În anul 2017, postul de televiziune a fost preluat de Telekom și a devenit Orange Sport în 2022.

De-a lungul timpului, telespectatorii au putut urmări pe canalul de sport meciuri din Superliga, Premier League sau Cupa României. De asemenea, pe acesta au fost difuzate meciuri din Bundesliga, UEFA Champions League, La Liga, Serie A sau Ligue 1.

Pe parcursul celor aproape două decenii de activitate, telespectatorii au putut urmări la Orange Sport și o serie de competiții sportive în exclusivitate. Este vorba despre Campionatul Nord American de Baschet și Campionatul Mondial de Raliuri. De asemenea, postul de sport a difuzat și Turneul celor Șase Națiuni de Rugby, competiții europene la handbal masculin și feminin.

O parte din echipa de la Orange Sport a fost transferată la Prima Sport. De altfel, doi dintre moderatori au fost implicați în emisiuni legate de Euro 2024.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme