Planuri viitoare pentru echipa națională a României după eșecul la EURO 2024: “Ar putea fi minunat!”

Dupa ce a castigat grupa E cu 4 puncte in urma victoriei cu Ucraina (3-0), esecului cu Belgia (0-2) si remizei cu Slovacia (1-1), Romania a cedat clar impotriva Olandei, 0-3.

Pentru Romania a fost doar a doua oara in istorie cand iese din grupe la un Campionat European. Tot in Germania s-a inregistrat cea mai clara victorie a tricolorilor la un turneu final, 3-0 contra Ucrainei.

La Studio EURO 2024, moderatorul Costin Stucan le-a adresat o intrebare invitatilor Ciprian Marica si Razvan Raz legata de modul in care ar trebui primiti jucatorii nationalei la revenirea in tara. Fostii internationali considera ca actuala generatie ar merita un moment special alaturi de suporteri.

Dialogul de la Studio EURO 2024
– Ciprian Marica: Sunt curios sa vedem cum ii vom astepta pe ai nostri.
– Costin Stucan: Credeti ca o sa mearga lumea?
– Razvan Raz: Eu cred ca da. Asa ar fi frumos pentru tot ceea ce s-a intamplat la EURO si toata sustinerea aratata la EURO. La sfarsitul meciului, toata tribuna striga: ‘Suntem mandri de voi!’. Eu cred ca isi are sensul.
– Costin Stucan: Ati vedea un autobuz inchiriat si plimbat prin Bucuresti? Nu e totusi o mentalitate mica sa sarbatorim? Nu ma injurati, nu sariti la gatul meu, intreb.
– Ciprian Marica: Poate sa-i plimbi prin oras, nu, dar un loc de adio in care sa ii salute suporterii si sa fie vazuti tricolorii, ar fi frumos.

Pentru Romania urmeaza noul sezon din UEFA Nations League. In perioada septembrie – noiembrie 2024, nationala va infrunta Kosovo, Lituania si Cipru in Liga C.

VIDEO Rezumat Romania – Olanda 0-3.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme