Planul diabolic al lui Horațiu Moldovan împotriva lui Diego Simeone, fără să-i ofere șansa să joace

Moldovan nu a apărat în niciun meci oficial al lui Atletico Madrid, Diego Simeone preferând să mizeze pe Jan Oblak în toate competițiile. Din cauza situației de la echipa de club, goalkeeper-ul a pierdut și postul de titular la naționala României, unde Florin Niță a fost numărul 1 la EURO 2024.

Celtic l-ar dori pe Horațiu Moldovan
Luni, jurnalistul spaniol Matteo Moretto, de la Relevo, a anunțat că “Horațiu Moldovan are șanse mari să părăsească Atletico”, în timp ce Fabrizio Romano a scris că formația din LaLiga a început negocierile pentru transferul unui alt goalkeeper, argentinianul Walter Benitez (31 de ani), de la PSV Eindhoven.
Tot luni, Daily Mail a scris că Celtic este “în alertă” și că formația campioană din Scoția va încerca să-l transfere pe Horațiu Moldovan în această vară, după ce veteranul Joe Hart a hotărât să se retragă.

Britanicii speculează că Diego Simeone a fost deranjat de comentariile lui Horațiu Moldovan
“Se pare că Horațiu Moldovan și-a dat foc la valiză în relația cu Diego Simeone după comentariile făcute la un podcast înainte de Campionatul European, când portarul și-a exprimat poziția clară”, a mai scris sursa citată.
Daily Mail se referă la declarațiile oferite de Moldovan cu puțin timp înainte de startul EURO 2024, când a anunțat că și-ar dori să plece de la Atletico Madrid, fie în această vară, fie în iarnă pentru a prinde minute.

VIDEO Florin Niță a câștigat duelul cu Horațiu Moldovan, iar la EURO 2024 a fost cel mai bun român.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme