Pe planeta noastră! Un oponent al României a fost numit “jucătorul cu performanțe slabe la EURO 2024”


Nicolae Stanciu i-a înscris un eurogol lui Andriy Lunin / Foto: Profimedia


articol scris de Digi Sport
28.06.2024, 09:02

  • Media: Liga Digisport, vineri, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 21:00, DGS 1

Andriy Lunin (25 de ani) a avut un EURO de coșmar: a fost trecut pe banca de rezerve după înfrângerea drastică cu România, scor 0-3, când a fost cel mai slab jucător de pe teren.

Andriy Lunin, cel mai slab jucător de la EURO 2024, după faza grupelor

Galerie Foto

Ulterior, portarul lui Real Madrid nu a mai prins niciun minut la turneul final din Germania: locul său în primul 11 a fost luat de Anatoliy Trubin (22 de ani), jucătorul celor de la Benfica.

Jurnaliștii ucraineni de la Sport.ua au publicat un clasament al celor mai slabi fotbaliști de la EURO 2024, după faza grupelor, iar Andriy Lunin ocupă primul loc.

“Un fotbalist al Ucrainei a fost desemnat cel mai slab jucător de la EURO 2024, după faza grupelor. Andriy Lunin are necazuri, după meciul cu România.

După ce faza grupelor de la EURO 2024 s-a terminat, portalul WhoScored a publicat o listă a jucătorilor care au primit cele mai slabe note, bazate pe evoluțiile din grupe.

Cel mai mic calificativ a fost primit de Andriy Lunin, portarul naționalei Ucrainei, care a primit 3 goluri în meciul cu România. Lunin a fost notat cu 3.80. În TOP 10 mai sunt alți doi fotbaliști ucraineni: Efim Konoplya (5.32) și Viktor Tsygankov (5.72). Amândoi au jucat contra României la turneul final.”, scrie sursa citată.

TOP 10 cei mai slabi fotbaliști de la EURO 2024, după faza grupelor:


Cei mai slabi jucători de la EURO 2024, după faza grupelor / Foto: sport.ua


Cele mai tari meme-uri după ce România a umilit Ucraina la EURO 2024

Galerie Foto

Ucrainenii au descris într-un singur cuvânt penalty-ul care a trimis-o pe România în optimile EURO și pe ei acasă

Galerie Foto

România a egalat-o la 1-1 pe Slovacia cu un penalty transformat de Răzvan Marin, unul controversat. 1-1 a fost și rezultatul final, iar România s-a calificat în optimi.

Ianis Hagi a fost faultat și, inițial, a fost dictată lovitură liberă de la marginea careului. Intervenția VAR-ului a făcut, însă, ca decizia finală să fie lovitură de la 11 metri. Faza, cadru cu cadru, în galeria de mai sus.

Presa din Ucraina, țară care a părăsit EURO 2024, pentru că a remizat cu Belgia, 0-0, a reacționat și a descris penalty-ul drept unul ”ciudat”.

A fost măcar fault? Și, dacă a fost, a fost în careu? E penalty? Arbitrul meciului Slovacia – România a luat o decizie ciudată”, au scris ucrainenii de la Sport.ua.

Primul contact a fost, într-adevăr, în afara careului, dar a urmat și un contact, la nivelul tibiilor, în suprafața de pedeapsă, ceea ce a dus, aproape sigur, la acordarea penalty-ului.

Clasament final Grupa E:


Tabloul optimilor de la EURO 2024:


Etichete:
romania
,
ucraina
,
andriy lunin
,
romania – ucraina 3-0


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme