Partidele din play-off-ul pentru Liga 3! Dinamo 3, alături de echipe ce poartă nume de animale și personalități: Pescărușul, Șoimii, Vulturii, Vulturul, Iris Titulescu, Silvicultorii din Maieru.

Cele 42 de campioane din Liga 4 (cel puțin în teorie) vor juca barajul de promovare în Liga 3, la sfârșitul căruia cele 21 de câștigătoare ar trebui să acceadă în eșalonul superior, deși realitatea din ultimele sezoane a arătat că multe dintre cele care au reușit promovarea de la ”județ” nu s-au mai înscris în campionatul.

Meciurile din barajul pentru promovare în Liga 3 se joacă pe 16 iunie (turul, ora 18:00) și pe 23 iunie (returul, ora 17:30).

Printre pretendente se numără și CS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea și Dănuț Lupu, care a câștigat lejer play-off-ul din București și se va duela cu campioana Ilfovului, CSL Ștefănești.

CS FC Dinamo este a treia echipă cu acest nume din fotbalul românesc, după FC Dinamo din Superligă și CS Dinamo, cea care se luptă în aceste zile pentru promovarea în Liga 2.

Cine cu cine joacă în barajul de promovare în Liga 3:

Regiunea 1:
– Pro Sport Vârfu Câmpului (Botoșani) vs ACS USV Iași (Iași)
– Șoimii Gura Humorului (Suceava) vs Sporting Club Comstar Vaslui (Vaslui)
– ACSM Ceahlăul II Piatra Neamț (Neamț) vs Sportul Onești (Bacău)

… (restul regiunilor și echipele se confruntă conform listei)

Foto: CS FC Dinamo (AMFB)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme