Partida dintre Romania si Olanda va fi condusa de un arbitru sanctionat pentru coruptie!

România a produs surpriza și a reușit să câștige Grupa E, cu Belgia, Slovacia și Ucraina, chiar de pe primul loc! ”Tricolorii” nu au fost ajutați, însă, de jocul rezultatelor, și vor întâlni Olanda în optimile de finală, pe 2 iulie, la Munchen.

Cel mai important meci al ”tricolorilor” din ultimii 24 de ani va fi arbitrat de germanul Felix Zwaye,r, așa cum a anunțat șeful arbitrilor de la UEFA, Roberto Rosetti.

În vârstă de 43 de ani, experimentatul central va fi la al treilea meci condus la EURO 2024, după Italia – Albania și Turcia – Portugalia.

Suspendarea lui Felix Zwayer din 2005, ținută ascunsă până în 2014

În 2005, Zwayer a fost implicat în celebrul scandal care l-a avut în centru pe arbitrul Robert Hoyzer, care primea bani pentru a contribui la rezultatele dorite de ”donatori” în 2. Bundesliga.

Pe atunci asistent al centralului Hoyzer, Zwayer a primit inclusiv o mită de 300 de euro pentru a o ajuta pe Wuppertaler SV, dar, pentru că a informat federația din Germania despre practicile colaboratorului său, a fost suspendat doar pentru o perioadă de șase luni.

Suspendarea a fost ținută secretă în Germania, până la dezvăluirile din Die Zeit din 2014! În 2009, Zwayer a devenit arbitru de Bundesliga, iar din 2012 și-a făcut loc și pe lista FIFA, în Europa el făcând parte din categoria ”UEFA elite”.

După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, ”tricolorii” lui Edward Iordănescu au terminat pe locul 1 în grupă și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde o vor întâlni la Munchen pe Olanda, LIVE marți de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe Sport.ro.

VIDEO – Rezumatul partidei Slovacia – România 1-1


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme