Oportunitatea lor unică!” Florin Răduciou, notificare pentru jucătorii echipei naționale înaintea partidei cu Belgia

Confruntarea cu belgienii se anunță a fi mult mai grea decât ne așteptam, deoarece “racii roșii” au pierdut în fața Slovaciei în prima etapă a grupelor.

Fostul internațional Florin Răducioiu a avertizat că tricolorii vor avea parte de un meci dificil, dar belgienii trebuie să se străduiască pentru a trece de echipa lui Iordănescu junior.

“Da, îi este teamă de Belgia, care a pierdut cu Slovacia, pentru că este un meci vital pentru ei. E singura lor șansă să reintre în cărți pentru calificarea în optimi, să bată România în etapa a doua a grupelor. Nu cred că Belgia de astăzi va fi împotriva României. Nu cred. Nu pot să cred așa ceva, nu pot să cred că a uitat să joace fotbal. O echipă de mare valoare. Bine, dar am mai spus-o noi aici și Ciprian Marica… nu intră pe teren bugetul, trebuie să fii concentrat, să fii cât mai atent și să-ți impui propriul joc, altfel nu ai nicio șansă. Nu e suficientă prezența”, a spus Florin Răducioiu la PRO TV.

Meciul România – Ucraina s-a încheiat cu scorul de 3-0, cu golurile marcate de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Drăguș. Tricolorii au început în forță în repriza secundă și au obținut o victorie importantă.

Programul României la Euro include meciurile cu Belgia și Slovacia, iar competiția este transmisă în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Echipa de fotbal a României se pregătește pentru următoarele confruntări și își propune să obțină rezultate pozitive în continuare.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme