Olandezii ne depășesc din punct de vedere fizic înainte de meciul din optimile EURO 2024: ”Au acceptat realitatea”

România a remizat în ultimul meci din Grupa E de la Campionatul European, scor 1-1 cu Slovacia, și s-a calificat în faza optimilor de pe primul loc! ”Tricolorii” nu au fost ajutați, însă, de celelalte rezultate, și vor întâlni Olanda la Munchen, pe 2 iulie.

Dacă Georgia nu ar fi câștigat în fața Portugaliei, atunci România se putea duela cu Slovenia, un adversar mult mai abordabil, care își va măsura forțele chiar cu naționala lui Cristiano Ronaldo în optimi.

Cu aproape cinci zile înainte de meciul din optimile EURO 2024, olandezii au tras o singură concluzie după ce au urmărit reacțiile presei din țara noastră. Jurnaliștii batavi sunt convinși că entuziasmul datorat calificării ”tricolorilor” în fazele eliminatorii s-a stins după ce România a picat cu cel mai bine cotat adversar din zona clasamentul locurilor trei.

Olanda a terminat abia pe locul 3 (cu 4 puncte) într-o Grupă D câștigată surprinzător de Austria (7 puncte), care a depășit-o și pe Franța (5 puncte), Polonia (1 punct) fiind echipa eliminată.

Rezultatele olandezilor din faza grupelor au fost, în ordine, 2-1 cu Polonia, 0-0 cu Franța și 2-3 cu Austria.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme