Olanda are nevoie de un egal cu Austria pentru a fi sigură de locul 2! Cotă de top la Winmasters pentru ca Gakpo să iasă golgeterul batavilor la EURO!

Olanda ocupă primul loc în grupa D, având patru puncte, la fel ca și Franța, în vreme ce Austria este pe 3, cu trei puncte. Deja, Polonia, ultima clasată, a ratat șansa de a merge mai departe și se va întoarce acasă.

Conform cotelor Winmasters, Franța (1.60) este favorită la câștigarea grupei, aceasta fiind urmată de Olanda (2.70) și Austria (11.50). Partida Olanda vs. Austria e programată luni, la ora 19:00.

Cotă de 1.50 la Winmasters pentru cel puțin șase goluri ale Olandei la EURO

În primul joc de la EURO, austriecii au pierdut contra Franței, 0-1, apoi s-au impus împotriva Poloniei cu scorul de 3-1. Olanda, pe de altă parte, a debutat cu o victorie, 2-1 contra Poloniei, apoi a remizat în derby-ul grupei, 0- 0 cu Franța. Jocul trupei lui Koeman nu este unul extrem de atractiv, deși are deseori sclipiri, iar atacul condus de Depay nu arată un pragmatism deosebit. Poate că Weghorst, cel care a marcat golul victoriei cu Polonia, ar fi mai indicat să apară ca titular.

Winmasters propune o cotă de 1.50 pentru ca Olanda să marcheze cel puțin șase goluri la Campionatul European. După primele două partide, batavii au două goluri înscrise.

Cine va fi golgeterul batavilor?

Confruntarea noastră este una importantă pentru batavi, deoarece aceștia pot pica pe locul trei în cazul în care pierd, iar Franța scoate măcar un punct contra Poloniei. Calculele sunt simple: Olanda are nevoie de cel puțin o remiză pentru a merge mai departe de pe primul sau al doilea loc, dar Austria nu este ușor de învins.

Conform Winmasters, favorit pentru a fi golgeterul Olandei la EURO este Cody Gakpo, cu o cotă de 2.57. Atacantul a marcat un gol în victoria cu Polonia. Al doilea favorit este Weghorst, cu o cotă de 4.90, în timp ce Depay este cotat cu 6.10.

Alege mingea norocoasă cu promoția Shot and Win

Cei care intră zilnic în contul Winmasters pot câștiga premii gratuite cu promoția Shot and Win! Tot ceea ce trebuie să faceți e să intrați în contul Winmasters și să alegeți una dintre cele trei mingi disponibile. Puteți câștiga rotiri gratuite, Jetoane de aur și pariuri gratuite! Promoția e valabilă până în ultima zi a EURO 2024.

 

Meciurile cu cele mai bune cote, cele cu marjă 0%

Cotele cu marjă de 0% sunt acelea la care casele de pariuri nu își adjudecă niciun procentaj din cote. Practic, ca să dăm un exemplu ușor de înțeles, e ca un fel de „scutire de comision”, în sensul că agenția nu câștigă nimic pariurile pe rezultatul final și câștigătorul partidei. Asta înseamnă că respectivele cote sunt cele mai bune posibil de pe piață.

JOACA ACUM!

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme