Oferta lui Edi Iordănescu este „de neegalat” pentru FRF

După meciul cu Olanda din optimile EURO 2024 (0-3), care a dus la eliminarea echipei naționale a României de la turneul final, selecționerul Edward Iordănescu a avut un discurs misterios cu privire la viitorul său.

Chiar dacă Federația Română de Fotbal încearcă să-l convingă să semneze un nou angajament pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2026, selecționerul a primit o ofertă tentantă din zona Golfului, cu un salariu mult mai mare decât cel pe care-l primește la FRF.

Mihăiță Pleșan l-a dat de gol pe Edward Iordănescu

Fostul internațional Mihăiță Pleșan a dezvăluit cifrele din contractul propus lui Iordănescu Jr. și spune că suma este ”imbatabilă” pentru forul condus de Răzvan Burleanu.

„Sunt oferte imbatabile pentru Federație, de peste două milioane de euro pe an. Federația a încasat mulți bani în ultima vreme, dar nu a acordat niciodată asemenea salarii, nici măcar un milion de euro pe an. Mi-aș dori să rămână, el a format grupul, jucătorii au răspuns bine la cerințele lui, însă nu cred că se va întâmpla asta, având în vedere ce oferte are”, a spus Mihăiță Pleșan, potrivit GSP.ro.

Răzvan Burleanu: ”Planul B este tot Edi Iordănescu!”

Burleanu a declarat că își dorește ca Edi Iordănescu să rămână alături de echipa națională și a anunțat că în maximum o săptămână se va decide dacă antrenorul va continua pe banca primei reprezentative.

Întrebat care este ”planul B”, Burleanu a precizat că FRF are în vizor un singur nume: Edi Iordănescu.

„Suntem încrezători că în maximum o săptămână vom putea să comunicăm atât eu, cât și Edi viitorul lui la echipa națională. Nu este absolut nicio diferență. Dacă ne uităm la cronologia acțiunilor, selecționerul și-a dorit ca pe durata EURO să nu mai discutăm despre acest subiect, iar noi, ca Federație, am respectat acest lucru. Odată ajunși în Germania, obiectivul selecționerului, obiectivul staff-ului tehnic, obiectivul nostru era cu totul altul. Planul B este tot Edi Iordănescu”, a spus Răzvan Burleanu.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme