ODM Mangalia încurajează turiștii să exploreze Clubul de Recreere și Sport „Callatis“

Baza sportiva Pescarus a fost complet reabilitata si modernizata cu fonduri europene printr-un proiect initiat in 2019. Noul complex sportiv a fost finantat din surse europene si include doua bazine de inot acoperite, unul semiolimpic si unul pentru persoanele cu dizabilitati, cu o suprafata totala de peste 1.400 mp.

Organizatia de Management al Destinatiei Mangalia promoveaza Clubul Sportiv Recreativ “Callatis”, un obiectiv important pentru tinerii si copiii din Mangalia, inaugurat la inceputul lunii iunie.

Noul complex sportiv a fost finantat din fonduri europene si include doua bazine de inot acoperite, unul semiolimpic si unul destinat persoanelor cu dizabilitati, cu o suprafata totala de peste 1.400 mp. De asemenea, in cadrul complexului sportiv, au fost amenajate terenuri multifunctionale, inclusiv un teren de fotbal acoperit si unul pentru baschet, handbal si tenis.

Valoarea totala a proiectului este de 14 milioane de lei, obtinuta din fonduri nerambursabile UE, prin Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Administratiei. Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a precizat ca acest proiect european este destinat tinerilor si elevilor din Mangalia, oferindu-le posibilitatea de a se antrena intr-o baza sportiva la standarde europene.

Legea 190 din 2018 exempteaza activitatea jurnalistica de anumite prevederi ale Regulamentului GDPR, cu mentiunea ca trebuie sa se mentina un echilibru intre libertatea de expresie si protectia datelor cu caracter personal.

Informatiile prezentate in acest articol sunt de interes public si au fost obtinute din surse publice deschise.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme