O vacanță de neuitat în Grecia. Tricolorii s-au relaxat alături de partenerele lor într-o stațiune celebră din Grecia.

România a fost eliminată în faza optimilor de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 3-0. Tricolorii s-au evidențiat printr-o evoluție meritorie, dar și prin gesturi de mare clasă, care au fost comentate în presa internațională.

După România – Olanda, pe rețelele sociale au circulat imagini cu vestiarul naționalei de pe ”Allianz Arena” intact.

Numeroase publicații internaționale au reacționat la gestul superb al tricolorilor, inclusiv pe contul oficial de la EURO 2024 a apărut un mesaj de apreciere.

Tricolorii, în vacanță înainte de revenirea la echipele de club

Dennis Man, Valentin Mihăilă și Marius Marin au ales să-și petreacă vacanța împreună, înainte de revenirea la echipele de club, pentru pregătirea noului sezon competițional. Cei trei tricolori sunt însoțiți și de partenere, imaginile postate pe rețelele de socializare fiind încântătoare.

Ce salariu va încasa Dennis Man la Parma după prelungirea contractului

Deși s-a zvonit că ar fi dorit de echipele de top din Europa, Dennis Man este pe punctul de a semna un nou contract cu Parma.

Agentul nu a dat detaliile noului contract al lui Dennis Man și s-a rezumat la a spune că fotbalistul va primi un salariu mai mare decât cel actual. Totuși, italienii au dezvăluit că, la fel ca Valentin Mihăilă, Dennis Man va semna un contract valabil până în 2027 cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

”Conform informațiilor noastre, românul de 25 de ani își va prelungi contractul până în 2027, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Salariul său va fi în jurul sumei de două milioane de euro”, au scris cei de la footmercato.net.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme