O schimbare dramatică a carierei și o amenințare cu moartea! Cazul lui Michy Batshuayi

Michy Batshuayi, care și-a petrecut ultimele două sezoane marcând 44 de goluri în 75 de meciuri pentru Fenerbahce, a semnat un contract cu Galatasaray, care a declanșat reacții intense în rândul suporterilor turci.

Transferul atacantului belgian în vârstă de 30 de ani la Galatasaray a fost un subiect fierbinte de discuție în fotbalul turc, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Soția sa, Amely Maria, a dezvăluit pe rețelele de socializare că familia lor a fost ținta unor amenințări cu moartea, inclusiv copilul lor.

„Când nu știi ce se întâmplă în spate, nu arăta cu degetul spre cei nevinovați. Adevărații vinovați sunt cei care nu își asumă responsabilitatea. Rușine celor care îmi amenință familia și îi doresc moartea copilului meu pentru fotbal, iar voi îndrăzniți să vorbiți despre familie? Ce rușine!!! Rasism și amenințări cu moartea. Dumnezeu vă vede pe toți”, a scris Amely Maria pe Instagram.

Batshuayi, care a mai jucat pentru Besiktas în trecut, devine astfel jucătorul unui al treilea club din Istanbul, trecând în tabăra adversarilor într-una dintre cele mai aprige și periculoase rivalități din fotbalul mondial.

„Cu puțin peste trei ani în urmă, mi-am întins aripile în acest oraș interesant și pasional, Istanbul. Unii ar fi putut crede că am ajuns aici la apusul carierei mele. Datorită cluburilor care au avut încredere în mine și sprijinului fanilor, mi-am pus din nou pelerina de golgeter și am redescoperit pasiunea și lumina de care aveam nevoie pentru a prospera din nou într-un campionat competitiv.

Liber să semnez din ianuarie, am așteptat ca această încredere să fie reînnoită pentru sezonul următor. Deși nu m-am îndoit niciodată de intenții, nu am fost mișcat de acțiuni.

În lumina acestui fapt, este timpul să mă înalț pentru a accepta o nouă provocare. Am decis să joc la Galatasaray și să îmi marchez atașamentul față de orașul Istanbul și Super Lig (turcă). Înțeleg semnificația deciziei mele și a acestei semnături. Rămân încrezut și mândru. Nu uit cine sunt sau de unde vin. Dar știu încotro mă îndrept”, a transmis jucătorul.

În cariera sa, Michy Batshuayi a jucat un total de 465 de meciuri, în care a marcat 186 de goluri, a oferit 43 de pase decisive, a primit 43 de cartonașe galbene și a acumulat un total de 26.440 de minute jucate.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme