“O șansă pentru echipa națională la Campionatul European” – Ciprian Marica identifică potențialul triumfător al competiției și își exprimă admirația pentru liderul echipei.

Germania a dat o demonstrație de forță împotriva Scoției, iar Ciprian Marica, fost atacant în Bundesliga, a avut numai cuvinte de laudă pentru ceea ce s-a întâmplat vineri seară. El crede că Germania are capacitatea de a câștiga pentru prima dată un Campionat European, cu ultima lor victorie fiind în 1996, în Anglia.

Ciprian Marica a analizat situația în emisiunea Studio EURO 2024 de la Pro TV și a fost impresionat de performanța mijlocașului și căpitanului Ilkay Gundogan, care a condus echipa cu succes. Marica a comentat: “La 33 de ani, Ilkay Gundogan face alunecări din spate. Se vede că nemții sunt determinați să câștige turneul final! Ultima dată când au câștigat EURO a fost în 1996. E greu de crezut că echipa Germaniei, care joacă acasă, nu va obține un rezultat important acum. Eu cred că Germania poate câștiga Campionatul European”.

Echipa Germaniei a oferit un spectacol în meciul său de debut la EURO împotriva Scoției, iar Marica a fost impresionat și de jucătorul Toni Kroos. Germania a dominat întâlnirea și a limitat șansele scoțienilor de a marca. Marica a comparat prestația lui McTominay, golgheterul din calificări, care a avut doar 13 pase reușite în meciul împotriva Germaniei, cu cea a lui Kroos, care a reușit 101 pase exacte în același meci. Marica a remarcat: “Kroos este într-o formă de zile mari. Este păcat că un jucător de calibrul lui se retrage. El știe cum să gestioneze posesia mingii și să își servească colegii cu pase precise”.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme