O poveste despre germani, sprijinind România în urma deciziilor arbitrului: “Cazul care ar fi trebuit să fie cel puțin examinat. Evident!”

România a fost eliminată în faza optimilor de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 3-0.
Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii nefaste în grupă. Cody Gakpo (20) şi Donyell Malen (83, 90+3) au marcat golurile unei victorii meritate.
Michael Ballack a comentat fazele de arbitraj. Fostul internaţional german a declarat că România ar fi putut să primească o lovitură de pedeapsă la finalul primei reprize, când Bogdan Racovițan a fost lovit cu capul în față de către Nathan Ake.
“Contactul nu a fost pedepsit, nici măcar verificat. Probabil pentru că a urmat imediat finalul reprizei. Pentru mine e o situație care trebuia cel puțin analizată. E clar!”, a declarat fostul jucător, care acum este analist la o televiziune, pe durata EURO.
Michael Ballack a comentat și faza dinaintea marcării golului trei, atunci când Florin Niță a fost surprins în timp ce îndepărta niște adidași de pe gazon.
“Portarul dă afară unul dintre pantofii care se află în mijlocul careului. Nu știm exact cum au ajuns acolo. Este de fapt o nebunie că se află pe teren și mai ales că jocul nu a fost întrerupt.
Este o situație ciudată. Dacă sunt obiecte pe teren, jocul trebuie oprit. De ce nu intervine arbitrul video este o altă întrebare, pentru că aceasta este de fapt regula”.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme